Bli lærling i NEAS Gruppen

Er du på utkikk etter en spennende og variert læretid?

Vi ønsker å bidra til at du som lærling opplever både faglig og personlig utvikling. I NEAS Gruppen strekker vi oss langt for at du skal få en så god læretid som mulig. Det betyr at det skal være gøy å gå på jobb, du får delta i sterke fagmiljø og får bidra på små og store prosjekter i vår region.

Sammen skal vi sørge for at du får en god start på arbeidslivet og blir skikkelig god i faget ditt!

Automatiker
Som automatiker monterer, kontrollerer og vedlikeholder du systemer for styring og regulering av automatiserte produksjonsprosesser og elektromekaniske systemer.
Les mer her
Elektriker
Som elektriker jobber du med å bygge og vedlikeholde det elektriske lavspenningsanlegget, elektrisk utstyr og elektriske installasjoner.
Les mer her
Energimontør
En energimontør arbeider med drift, vedlikehold og utvikling av vår infrastruktur innen energinett, og transporterer elektrisk kraft hjem til våre kunder på Nordmøre.
Les mer her
Energioperatør
Som energioperatør arbeider du med å montere, drifte, vedlikeholde og dokumentere produksjons-anleggene, slik at vi får en sikker og stabil energiproduksjon.
Les mer her
Kontorfag
Har du lyst til å jobbe med salg og service? Da er en lærlingplass i vårt kontaktsenter midt i blinken for deg!
Les mer her
Telekommunikasjonsmontør
Som telekommunikasjonsmontør bygger og vedlikeholder du hele overføringsnettet for fiber, strukturert kabling, trådløst nett, kabel-tv, radiosamband og lignende fra tjenesteleverandør til forbruker.
Les mer her

Ofte stilte spørsmål

Er det lett å få lærlingplass?

For oss er rekruttering av lærlinger viktig for å nå våre langsiktige mål. Vi tar derfor inn flere lærlinger innen ulike fag hvert år.  

Selv om vi ikke kan garantere deg lærlingplass, så mener vi at du har stor sjanse for å få tilbud om læreplass fra oss. 

Hva bør jeg vektlegge i en søknad om læreplass?

Når du søker på læreplass hos oss vektlegger vi karakterene dine fra videregående, men kanskje viktigst er din motivasjon for å gjennomføre læretiden. 

Legg derfor vekt på hvorfor du ønsker å være lærling hos nettopp oss og hva du ser for deg etter læretiden i din søknad. 

Hvilke krav stiller dere til lærlingene?

Som lærling skal du først og fremst lære, du skal praktisere det du har lært på skolen og med tiden tilegne deg ny kunnskap. 

Vær derfor nysgjerrig og still spørsmål i begynnelsen, så vil du etter hvert bli en verdifull bidragsyter i teamet. 

Hvordan er første dag som lærling?

På din første dag som lærling vil du motta klær og verktøy. Vi vil gå igjennom litt praktiske ting, som de ulike IT-systemene vi benytter og rutiner. 

Underveis vil du hilse på en del av dine nye kolleger og vi forventer ikke at du skal huske alle navn. 

Etter det praktiske vil du bli med en erfaren kollega ut på ditt første oppdrag.

Får jeg fast jobb etter læretiden?

Rekruttering av lærlinger er viktig for at vi skal nå våre langsiktige mål. Vi har derfor alltid et ønske om fast ansettelse av våre lærlinger. 

Likevel kan vi ikke garantere fast ansettelse, benytt derfor læretiden til å vise deg frem.