Forretnings-områder

Forretningsområder

Neas Gruppen består av selskapene NEAS Konsern AS, NEAS AS, Mellom AS, Vitnett AS og West Elektro AS. 

NEAS Gruppen er et av Midt-Norges største innenfor energi og bredbånd. Virksomheten omfatter kraftproduksjon, kraftomsetning, kraftforsyning, leveranse av Internett- og TV-tjenester på bredbåndsteknologi, og elektrotjenester gjennom eierskap i West Elektro AS.

En energisk bidragsyter
Vi tar viktige grep ved å bygge samfunnskritisk infrastruktur i nabolaget. Hvert år får flere tusen kunder nyte godt av at vi investerer i å bygge ny og fremtidsrettet infrastruktur.

NEAS AS

Neas AS tilbyr moderne og fremtidsrettede energi-og bredbåndstjenester, enten du er privatkunde, bedriftskunde eller offentlig kunde. 

Mellom AS

Mellom AS sørger for at strømmen føres trygt frem til deg, og at strømnettet kontinuerlig vedlikeholdes for å sikre maksimal stabilitet og oppetid. 

Vitnett AS

Vitnett er den viktigste tilbyderen av bredbåndsinfrastruktur og relaterte IKT-tjenester for privat- og bedriftsmarkedet i Oppdalsregionen.

West Elektro AS

West Elektro ble etablert i 1990 og leverer et bredt spekter innen elektrofaget. West Elektros hovedområder er elektro, automasjon, sikkerhet, telecom og IT.