Bli med på laget

Vi skal være en attraktiv arbeidsgiver i dag og i fremtiden.

Å jobbe i NEAS Gruppen er meningsfylt

Vi brenner for nabolaget og skal være en god nabo i dag og i fremtiden. Det betyr at vi sier "hei" til hverandre, slår av en prat ved kaffemaskinen og heier på hverandre. Enkle hverdagsaktiviteter som vi alle verdsetter. Hos oss kan du være deg selv, bidra til gode løsninger, samtidig som vi spiller hverandre gode og utvikler oss sammen. 

Hos oss får du være med på å levere samfunnskritisk infrastruktur, produkter og tjenester som vårt nabolag er avhengig av i hverdagen. Ting som mange kanskje tar for gitt, men som vi brenner for. For la oss være ærlige, hva hadde vel dagen vært uten strøm og internett?

Vi har stor tro på at man skaper bedre løsninger sammen og at samhandling skaper trygge omgivelser for vekst og utvikling. Skal vi utvikle gode produkter og tjenester må vi utvikle oss selv. Det er bra for oss og bra for nabolaget. Vi er alle bare mennesker og i en travel hverdag er det viktig for oss at du finner verdi og balanse. Sammen skaper vi gode løsninger som vi stolt leverer til nabolaget vårt. 

En fleksibel arbeidsdag som passer inn i din hverdag

Gode lønns-, pensjons- og forsikringsavtaler

Karriere- og utviklingsmuligheter i ditt eget tempo

Fokus på samfunnsansvar og bærekraftig utvikling av regionen vår

Våre kollegaer utgjør en forskjell

Som samfunnskritisk aktør jobber vi hver dag for nabolaget vårt. Skal vi skape gode løsninger for naboene rundt oss er vi avhengig av motiverte og kunnskapsrike kollegaer. Sammen skaper vi et utviklende og inkluderende arbeidsmiljø som du og nabolaget skal nyte godt av. 

Lærling
Som lærling er du en sentral del av vår utvikling. Du vil jobbe med kunnskapsrike medarbeidere som har lang erfaring i yrket, sånn at du opplever personlig vekst gjennom lærlingetiden.
Les mer om lærlinger
Det handler om å se hva dine kolleger og kunder trenger, før noen ber deg om å gjøre det.