Ledige stillinger

 

Telekommunikasjonsmontør

Vi søker nå etter telekommunikasjonsmontør i NEAS AS avd. Leveranse. Som telekommunikasjonsmontør får du en selvstendig, variert og spennende jobb med samfunnskritisk infrastruktur (bredbånd), som bidrar til bærekraftig utvikling av regionen vår.

Søknadsfrist: 28.02.2023

Se hele utlysningen

Topplederjobben som gir omgivelsene energi

Vi leter nå etter en daglig leder for nettselskapet Mellom AS, som ønsker å lede en virksomhet som betyr mye for Nordmøre! For å lykkes i jobben som daglig leder for Mellom AS bør du sannsynligvis ha interesse for nettopp ledelse - ledelse av flinke folk og å representere virksomheten utad. Dette fordi det er folk og kommunikasjon som er kjernen i denne jobben. Det handler om å lede fantastiske kolleger og det handler om å møte, lytte og formidle - internt og i møte med omverdenen. 

Søknadsfrist: 01.03.2023

Se hele utlysningen 

Kundekonsulent

Kundesenteret i NEAS AS trenger nå en kundekonsulent i et engasjement med varighet ut august 2024. Kundesenteret er hjertet i bedriften vår, og stedet der kundene kan kontakte oss for kjøp av produkter og tjenester, og for teknisk support og hjelp med hverdagsteknologien vi leverer til hjemmet deres. 

Søknadsfrist: 10.03.2023

Se hele utlysningen