De ansatte får meg til å føle at jeg er viktig for NEAS. Det er en god følelse.
Ole Martin Hesjevik

Stå-på-vilje lønte seg for Ole Martin

Ole Martin Hesjevik var fast bestemt på å få lærlingplass hos NEAS. På det tidspunktet tok dessverre ikke NEAS imot IKT-lærlinger. Ole Martin møtte opp flere ganger personlig, og fikk etter hvert overbevist NEAS om å la han prøve seg i arbeid en uke. Det viste seg at NEAS og Ole Martin var en god match, og han fikk derfor lærlingplassen han ønsket seg. Siden den gang har NEAS vært en lærebedrift som også tar imot IKT-lærlinger.

Ole Martin lærte raskt takket være god oppfølging fra hjelpsomme kolleger. Han gikk fra å ikke tørre å ta en telefon til å føle seg trygg i jobben sin. I dag består en typisk arbeidshverdag for Ole Martin av å besvare telefoner, e-poster og besøk fra kunder som opplever tekniske problemer.

"Jeg er stolt av å jobbe i NEAS, og gleder meg alltid til å fortelle om jobben min når jeg treffer venner og kjente.”

Ole Martin ser flere fordeler ved å jobbe hjemme i Kristiansund. Han synes den største fordelen med å bo på en liten plass er at han slipper å pendle. Det tar tre minutter fra han setter seg i bilen til han sitter med telefonrøret i hånda hos NEAS. I tillegg er det alltid litt stas når han får henvendelser fra kunder som er lærere fra barneskolen, foreldre til kompiser, eller som han av andre grunner kjenner til fra nabolaget.

Lærling i kontorfag
Har du lyst til å jobbe med salg og service? Da er en lærlingeplass i vårt kundesenter midt i blinken for deg.
Les mer