Sterkere sammen

- En del av NEAS, en del av lokalmiljøet

I en tid hvor det skjer mye nytt og spennende, er det også tøff konkurranse om folk og ressurser. Derfor er det viktig for oss å holde sammen og styrke lokalmiljøene våre.

Vitnett, West Elektro og Adcom Kristiansund ble for en tid tilbake en del av NEAS. Målet med å forene disse selskapene var å ruste oss alle bedre for fremtiden.

Nå knytter vi tettere bånd og vil med bred fagkunnskap, dyp lokal innsikt, smarte løsninger og et hjerte for regionen jobbe sammen for å skape en enda bedre plass å leve. For alle som bor, eller ønsker å bo og jobbe i regionen vår.

 

 

Hva betyr dette for deg?

Selv om alle selskapene er en del av NEAS, kan du bruke tjenestene våre -  og kontakte oss akkurat på samme måte som før. Du behøver ikke gjøre noe. 

 
På sikt vil du derimot merke flere fordeler:

  • Du får alle tjenestene innen energi, elektro, telekom og IT samlet i et fellesskap 
  • Sammen blir vi ennå mer synlig - og mer til stede lokalt 
  • Du møter fortsatt de samme menneskene og de trygge fagmiljøene du kjenner 
  • Mer kompetanse på samme plass, som gir deg større fordeler 
  • Enda bedre tjenester tilpasset deg, og der du bor 
  • Lokal service - nær deg 
  • Enda mer kraftfullt engasjement for regionen vår. 

 

 

Kort om selskapene 

Vitnett er den viktigste tilbyderen av bredbåndsinfrastruktur og relaterte IKT-tjenester for privat- og bedriftsmarkedet i Oppdalsregionen. Her kan du besøke Vitnett. 

West Elektro ble etablert i 1990, er lokalisert i Kristiansund og leverer et bredt spekter innen elektrofaget. West Elektros hovedområder er elektro, automasjon, sikkerhet, telekom og IT. Her kan du besøke West Elektro.

Adcom leverer det meste innen IT-drift og sikkerhet, programvare, maskinvare, konsulent-tjenester, skytjenester, telefoni, utvikling, lønn og ERP. Har kontor i Kristiansund og på Oppdal. Her kan du besøke Adcom.

Neas AS leverer produkter og tjenester innen smarthus, fornybar strøm, internett, TV- og strømmetjenester og mobiltelefoni på Nordmøre Her kan du besøke Neas.

Neas konsern morselskapet med administrative funksjoner som økonomi, HR, HMS, Digitalisering og bærekraft.

NEAS X er vekstselskapet med fokus på utvikling og nye satsninger.