NEAS Gruppen er en av de største lokalt eide virksomhetene på Nordmøre, med et av regionens sterkeste merkenavn. Vårt nettselskap Mellom AS har ansvar for drift, vedlikehold og utvikling av vår infrastruktur innen energinett, og transporterer elektrisk kraft hjem til våre kunder på Nordmøre.

Strømnettet vårt sikrer strømforsyningen til flere hundre nabolag på Nordmøre, og sikrer samfunnskritisk leveranse av energi til regionen. For å drifte, vedlikeholde og utvikle strømnettet trenger vi nå flere energimontører med på laget!

Vi søker flere engasjerte energimontører som vil bli med å rigge strømnettet for fremtiden og utvikle regionen vår.

Arbeidsoppgaver

Som energimontør vil du bistå i drift, vedlikehold og montasje av det elektriske anlegget vårt og bidra til å bygge nye anlegg etter gjeldende forskrifter, normer og REN-standard. Du vil inngå i et montørteam i område sør (Kristiansund, Averøy og Tingvoll) og rapportere til Montørleder for området. For å sikre en god arbeidshverdag vil du delta aktivt i jobbplanlegging, kvalitetssikring og dokumentasjon

Kvalifikasjoner

Vi søker deg med fagbrev som energimontør. Har du bakgrunn som elektriker gr. L eller annen elektrisk bakgrunn vil nødvendig opplæring bli gitt for å oppnå fagbrev som energimontør.

Personlige egenskaper

Du trives med en aktiv og variert arbeidshverdag og liker å være ute. Du er selvstendig og verdsetter kvalitet og sikkerhet i arbeidet du leverer. Du kommuniserer godt og samarbeider godt med andre. Du er opptatt av å levere god kundeservice og arbeider på en ryddig og strukturert måte.

Vi tilbyr

Vi arbeider aktivt for å være en raus og inkluderende arbeidsplass hvor det er godt å være, og hvor vi verdsetter mangfold, ulike synspunkter og kompetanser.
Hos oss blir du en del av et større miljø, som har ressurser til å prioritere sosiale aktiviteter og setter av tid til utvikling av våre medarbeidere.
Vi tilbyr attraktive personalgoder og konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: Torsdag 21.09.2023

Kontaktperson: Bjørn Hammer, daglig leder, tlf: 992 81 521

Søk her