Årsrapport 2018

intro-tekst

INNLEDNING FRA ADM.DIR

For 100 år siden var nabolaget vårt ganske annerledes.

Fremdeles levde folk uten elektrisitet. Hverdagen gikk rundt uten kjøleskap, panelovner eller TV. Det meste måtte gjøres manuelt. Beskjeder måtte gis ansikt til ansikt.

Les mer

NEAS som vertskap

Distriktsenergi

29-31. mai arrangerte vi Distriktsenergi sin årskonferanse for norske energiselskap. 240 deltakere fra hele landet fikk oppleve nabolaget fra sin beste side i nydelig sommervær!

Fiber til alle, også distriktene:

UTEN FIBER STOPPER NORGE

Det er ingen hemmelighet at dagens teknologiske hverdag krever store ressurser for å holde et stabilt og raskt nivå. Men – morgendagens internett vil kreve enorme ressurser for å gjøre det samme.

Ny energi:

Vi rigger oss for fremtidens strømnett

I NEAS Nett søker vi alltid etter nye, innovative og miljøeffektive måter å distribuere strøm og kraft på.

NEAS i nabolaget:

Den gode naboen

Et godt nabolag bygger på gode naboer. Folk man kan ha en hyggelig prat med når man lufter hunden, som kan ta inn posten mens du er på ferie og være en man kan spørre om litt hjelp fra når det trengs.

intro-tekst

ORD FRA CFO

Vi fortsetter å investere for fremtiden

At NEAS skaper verdier og utvikler seg i riktig retning ligger til grunn for alt arbeidet vi gjør for våre kunder, i tillegg til at det former arbeidshverdagen for selskapets ansatte og eiere. Gjennom riktig forvaltning av selskapets verdier vil selskapet kunne slå ut i full blomst - både på kort og lang sikt.

Les mer

Innovasjon/Smartby

Sensorteknologi kan gjøre fantastiske ting

Husker du da du gledet deg til at internett og teknologi skulle revolusjonere hverdagen, og ikke «bare» være noe som ble brukt på PC-en? Nå er fremtiden her.

Sikkerhet for kundene våre (DLE):

Et tryggere nabolag for kundene våre

Er det én ting vi alle kan enes om, så er det at vi vil unngå brann. Derfor gjør Neas alt vi kan for å sikre at våre produkter og tjenester fungerer som de skal. I 2018 var vi med på en av de viktigste dugnadene vi kan tenke oss - nemlig for å heve brannsikkerheten.