Vi søker kundekonsulent

Kundesenteret i NEAS AS trenger nå en kundekonsulent i et engasjement med varighet ut august 2024. Kundesenteret er hjertet i bedriften vår, og stedet der kundene kan kontakte oss for kjøp av produkter og tjenester, og for teknisk support og hjelp med hverdagsteknologien vi leverer til hjemmet deres.
Dagens og fremtidens kunder krever høy kvalitet og servicegrad. Ting må skje raskt, være enkelt og helst selvbetjent. Når de har spørsmål eller får tekniske utfordringer, ønsker de rask hjelp og assistanse. Det skal vi gi dem.
Bak denne plattformen må vi ha dyktige og motiverte medarbeidere. De mest positive, løsningsorienterte medarbeiderne ønsker vi å ha i NEAS AS, de som setter kunden og nabolaget først. Vi søker deg som ønsker å bidra til fornøyde og lojale kunder gjennom å tilby rask og effektiv hjelp og service.

Arbeidsoppgaver
 • Salg og kundeservice til nye og eksisterende kunder på inngående og utgående henvendelser i alle kanaler; telefon, e-post, kontaktskjema, sosiale medier, chat og andre digitale kanaler.  
 • Gi god veiledning rundt våre produkter og tjenester innen energi/strøm og telekom-/bredbåndstjenester. Dette kan være wi-fi problematikk, TV-tilkobling, feilsøking på internett, samt kunne forstå og forklare strøm/energiforbruk. 
 • Supportere og hjelpe våre kunder med bruk av hverdagsteknologi i hjemmet, gi teknisk support og bidra til feilretting. 
 • Besvare fakturaspørsmål som kunden lurer på.  
 • Gi kunden en god opplevelse når de er i kontakt med NEAS, og være en positiv NEAS-ambassadør som løser kundens sak.  
 • Hos oss jobber vi også enkelte kvelder og helger etter en planlagt turnus. Dette må du være innstilt på, og trives med i din hverdag. 
Personlige egenskaper
 • Trives i et hektisk miljø hvor ting skjer raskt. Du liker en hverdag med mange baller i luften. 
 • Har god omstillingsevne, er endringsvillig og lærer raskt.  
 • Du er nøyaktig og opptatt av å levere kvalitet i dine svar og løsninger. 
Vi tilbyr
 • Spennende, varierte og selvstendige oppgaver i hjertet av NEAS, i vår kundefront, hvor ingen dag er lik. 
 • Et godt arbeidsmiljø, med fokus på kompetanse og kvalitet i en attraktiv bedrift med et sterkt merkenavn 
 • Våre verdier er: Handlekraftig, Ansvarlig og Kreativ, og visjonen vår er: Vi skal gjøre utvikling mulig. Hos oss får du jobbe med samfunnskritisk leveranse av energi og telekommunikasjonsløsninger, som bidrar til utviklingen av regionen vår.  
 • I tillegg til å tilby produkter og tjenester våre kunder har behov for, er vi også opptatt av å ta samfunnsansvar og bygge region. Regionen vår skal være attraktiv både når det gjelder å bo og jobbe her. Dette gjør vi ved å sette Nabolaget Først gjennom ulike initiativ, prosjekter og sponsorat. 
 • Konkurransedyktige lønns-, pensjons- og forsikringsvilkår, samt attraktive personalordninger. 

NEAS Gruppen er regionens ledende tilbyder av energi- , telekom- og elektrotjenester. Gruppen består av flere selskaper: NEAS Konsern AS, NEAS AS, Mellom AS, West Elektro AS og Vitnett AS. Virksomheten omfatter kraftproduksjon og kraftomsetning, drift og utvikling av energinett og brebåndsnett. Vi tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester innen energi, telekom, elektro og IKT. NEAS Gruppen eies av Nordmørskommunene Kristiansund, Averøy, Smøla, Tingvoll, Aure og finansselskapet KLP. 

Vår visjon er: «Vi gjør bærekraftig utvikling mulig», våre verdier er: «Handlekraftig, Ansvarlig og Kreativ».

Endringer i teknologi, klima, befolkningssammensetning og økt miljøbevissthet utfordrer måten vi tenker og jobber på. Med dyktige ansatte og en fremoverlent organisasjon, gjør vi utvikling og innovasjon mulig - i alle deler av virksomheten. 

 

Se hele utlysningen

Søk på stillingen