NEAS i nabolaget

Den gode naboen

Et godt nabolag bygger på gode naboer. Folk man kan ha en hyggelig prat med når man lufter hunden, som kan ta inn posten mens du er på ferie og være en man kan spørre om litt hjelp fra når det trengs.

I NEAS er vi opptatte av å lytte til våre naboer – rett og slett fordi vi er en del av nabolaget selv. Vi vil være en sånn nabo som å bidrar til å gjøre hverdagen din enklere og ikke minst hyggeligere. Folk forventer mye av oss, og vi forventer mye av oss selv. Akkurat slik det skal være.

«Nabolaget først» er derfor et naturlig slagord for oss i NEAS. Vi skal gjennom alt vi gjør legge til grunn for et godt nabolag, slik at de vi omgir oss med har de beste forutsetningene for å løse det som hverdagen måtte by på. Det er vårt løfte fra oss, som leverandør, til deg.

For å vise at vi er en aktør dere kan stole på, ønsker vi også å vise oss mer frem. Derfor hadde vi i 2018 et stort fokus på synlighet og at vi setter nettopp “nabolaget først”. Kanskje du så oss på sosiale medier, på våre nye nettsider, på et banner eller i en nettside-annonse? Vi vil fortsette å være synlige, både i 2019 og årene fremover, slik at du vet at vi er der for deg.

Derfor har vi også lyst til å dele noen hyggelige klipp fra 2018 om hvordan vi samarbeider med nabolaget!

NEAS Barnedagen

Tradisjon tro arrangerte vi den populære NEAS Barnedagen. Sammen med IL Braatt fylte vi Braatthallen med masse aktiviteter for hele familien.

Fræna Frivilligsentral

Som en ekstra hyggelig avslutning på året ga vi også en gave til Fræna Frivilligsentral.

intro-tekst

Tennisskole

Tennis er gøy! Vi hadde lyst til å gjøre noe for de som enten hadde lyst til å begynne med tennis, eller for de som allerede spilte, gjennom NEAS’ Tennisskole. Med mottoet «Tennis for alle» slo tennisskolen godt an - noe du også kan se i denne videoen.

IL Norodd

Norge har blitt en stolt sykkelnasjon, noe vi blant annet så under sykkel-VM i Bergen i 2017. Derfor inngikk i fjor et samarbeid samarbeide med IL Norodd om NEAS Terrengsykkelskole, hvor barn og unge kan utfordre seg selv med sykling i skog og mark.

 

Nabolaget Romsdalen

Utbyggingen av fiberteknologi i Romsdalen er viktig for oss, og det nære forholdet vi har til de flotte folka som bor der er noe vi setter stor pris på. Derfor ønsket vi å gi noe tilbake innbyggerne Romsdalen - ved å gi ungdommen et profesjonelt bryte-tilbud!

En rekke skoler på Fræna, Eide og Averøy fikk besøk av bryteskolen, med et spennende og engasjerende undervisningsprogram, i tillegg til at det ble opprettet et fast ukentlig tilbud til ungdommen i Eide og Vevang.

Samtidig kan vi avsløre at vi har gått inn i et spennende «naboskap» med Bud IL og Ekko/Aureosen IL, hvor sammen skal utvikle nye, og spennende tilbud i tiden fremover. Det er bare å glede seg!

Som en ekstra hyggelig avslutning på året ga vi også en gave til Fræna Frivilligsentral.

Medsponsor er et godt bevis på at felles innsats virker

Vi er sikre på at hvis lokalsamfunnet jobber på samme lag, er sjansen for å lykkes så mye større. Vår lansering av «medsponsor» er et slikt godt bevis. Det er sterkt å se hvordan så mange av våre kunder ønsker å være med å dra lasset sammen med oss. Faktisk har 1400 blitt med på dugnaden, og det utgjør en stor forskjell for KBK. Vi tror det er slike initiativ vi skal ha flere av. Tilrettelegge for at alle kan være «en god nabo», og at NEAS selvsagt skal være med å dyrke den lokalpatriotismen og styrken som ligger i dette.

intro-tekst

Gode kundeopplevelser i fokus

Kundene våre skal også være sikre på at vi alltid tar i bruk tilgjengelig teknologi for å gjøre hverdagen deres enklere, tryggere, og bedre. Våre nye nettsider og bedre tilgjengelighet for kundedialog i flere kanaler er eksempler på dette. I løpet av 2019 vil vi også lansere en egen app som skal sikre at kundene selv kan bestemme hvordan de ønsker å holde dialogen med oss og tilpasse hvilke pakker de velger fra oss. Her er det mye å glede seg til.